ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όταν η αισθητική συναντιέται με την εμπειρία, έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και το φωτογραφικό φακό ανά χείρας, είμαστε μαζί σας στις πιο ευτυχισμένες σας στιγμές.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να σας δώσουμε την προσφορά μας για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info@photolines.gr

Τηλέφωνο: +30 697 2541919
+30 28210 46790
FAX: +30 28210 46717

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
T: +30 697 2541919
ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Γιατί μας αρέσει να καταγράφουμε συναισθήματα με ειλικρίνεια, με αγνότητα, με διάρκεια.
“Δεν εμπιστεύομαι τις λέξεις. Εμπιστεύομαι τις φωτογραφίες”
Gilles Peress

ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Γιατί θέλουμε εμείς;

Η δουλειά ενός φωτογράφου είναι η πιο όμορφη, καθώς του δίνεται η ευκαιρία να είναι παρών στις πιο σημαντικές και τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής. Στη Photolines, εδώ και 25 συναπτά έτη συνοδεύουμε τους πελάτες μας στις πιο έντονες εμπειρίες τους: στο γάμο τους, στη βάφτιση του παιδιού τους, ή στις εκδηλώσεις που αποδεικνύουν την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Γιατί θέλετε εσείς;

Από την άλλη πλευρά, εσείς χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, με αισθητική και επαγγελματισμό, που θα καταφέρει με τις φωτογραφίες του όχι μόνο να υπογραμμίσει όσα εσείς βιώσατε εκείνη τη μέρα, μα και να σας κάνει να τα ζείτε ξανά από την αρχή. Άλλωστε αυτές οι φωτογραφίες θα σας συνοδεύουν μια ζωή, κι έτσι πρέπει να είστε σίγουροι για την καλή συνεργασία με τον φωτογράφο που θα επιλέξετε.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να παραδεχτώ ότι κατάφερα να κάνω το πάθος μου για την φωτογραφία επάγγελμα και αυτή η αγάπη προς τη δουλειά μου να βγαίνει και σαν αποτέλεσμα στις φωτογραφίες μου.

Πολλοί θεωρούν ότι η δουλειά του φωτογράφου είναι να αποτυπώσει στιγμές που περνάνε. Δική μου φιλοσοφία είναι ότι πρέπει να αποτυπωθεί η εμπειρία που ζήσαμε, έτσι ώστε η αξία της φωτογραφίας να παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο και όποτε την κοιτάμε να μας κάνει να θυμόμαστε πώς νιώσαμε τότε και όχι απλά τι είδαμε.

Στόχος μας να φυλακίσουμε για πάντα την μαγεία της στιγμής στην φωτογραφία. Γιατί οι στιγμές μπορεί να περνάνε, αλλά δεν πρέπει να χάνονται ποτέ από τη μνήμη μας...

Είμαι πολύ περήφανος που τα παιδιά μου επέλεξαν να ακολουθήσουν την πορεία μου, ώστε να συνεχίσουν, αλλά και να βελτιώσουν το έργο μου. Η νέα εποχή λοιπόν στην ομάδα μας αποτελείται από δύο βασικά συστατικά: νεανική ματιά και πολυετή εμπειρία.

Είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φωτογράφισης και να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε για πάντα τις αναμνήσεις ζωντανές!

ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τις φωτογραφίες, οι αναμνήσεις έχουν παρόν.
Στη Photolines, η εμπειρία και η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε μας επιτρέπει να κινούμαστε αυτόνομα στο χώρο, να διακρίνουμε τη σημασία της κάθε στιγμής αλλά και τα εργαλεία που θα καταφέρουν να βγάλουν ένα άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Με τη Photolines μπορείτε να σβήσετε την φωτογράφιση από τη λίστα των εκκρεμοτήτων σας και να είστε σίγουροι ότι τις φωτογραφίες θα επιμεληθούν φωτογραφικά χέρια που μετρούν πάνω από δύο δεκαετίες στο χώρο.