ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όταν η αισθητική συναντιέται με την εμπειρία, έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και το φωτογραφικό φακό ανά χείρας, είμαστε μαζί σας στις πιο ευτυχισμένες σας στιγμές.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες ή για να σας δώσουμε την προσφορά μας για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email: info@photolines.gr

Τηλέφωνο: +30 697 2541919

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Γιατί μας αρέσει να καταγράφουμε συναισθήματα με ειλικρίνεια, με αγνότητα, με διάρκεια.
“Δεν εμπιστεύομαι τις λέξεις. Εμπιστεύομαι τις φωτογραφίες”
Gilles Peress

ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Γιατί θέλουμε εμείς;

Η δουλειά ενός φωτογράφου είναι η πιο όμορφη, καθώς του δίνεται η ευκαιρία να είναι παρών στις πιο σημαντικές και τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής. Στη Photolines, εδώ και 25 συναπτά έτη συνοδεύουμε τους πελάτες μας στις πιο έντονες εμπειρίες τους: στο γάμο τους, στη βάφτιση του παιδιού τους, ή στις εκδηλώσεις που αποδεικνύουν την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Γιατί θέλετε εσείς;

Από την άλλη πλευρά, εσείς χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, με αισθητική και επαγγελματισμό, που θα καταφέρει με τις φωτογραφίες του όχι μόνο να υπογραμμίσει όσα εσείς βιώσατε εκείνη τη μέρα, μα και να σας κάνει να τα ζείτε ξανά από την αρχή. Άλλωστε αυτές οι φωτογραφίες θα σας συνοδεύουν μια ζωή, κι έτσι πρέπει να είστε σίγουροι για την καλή συνεργασία με τον φωτογράφο που θα επιλέξετε.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τις φωτογραφίες, οι αναμνήσεις έχουν παρόν.
Στη Photolines, η εμπειρία και η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε μας επιτρέπει να κινούμαστε αυτόνομα στο χώρο, να διακρίνουμε τη σημασία της κάθε στιγμής αλλά και τα εργαλεία που θα καταφέρουν να βγάλουν ένα άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Με τη Photolines μπορείτε να σβήσετε την φωτογράφιση από τη λίστα των εκκρεμοτήτων σας και να είστε σίγουροι ότι τις φωτογραφίες θα επιμεληθούν φωτογραφικά χέρια που μετρούν πάνω από δύο δεκαετίες στο χώρο.